Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Biofarm
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Creioane de buze si ochi L' Oreal si Max Factor
18 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Oja Estee Lauder Pure Color - Cu noua oja de la Estee Lauder unghiile tale vor avea o stralucire de lux. O oja care se usuca rapid si este extrem de rezistenta, chiar si daca petreci mult timp cu miinile in apa. Culoarea este intensa, stralicitoare si umeda. Nu-i asa ca deja ti-o doresti?

Culori disponibile: - A7 platinium

Oja L'Oreal Jet Set shine - O oja care se aplica foarte usor, rezistenta, cu aspect de luciu umed, si care se usuca extrem de rapid.

Culori disponibile: - 996 tempo tint

- 998 treble & tint

- 997 top 10 tint

Clinique glosswear nail enamel - O minunata oja de la Clinique, care se usuca aproape instantaneu la aplicare. Nu ezita sa o incerci.

Culori disponibile: - 75 kitten pink

L'Oreal Sublime Bronze self-tanning Perfector & Corrector - L'oreal a creat acest produs pentru a te ajuta sa ai un bronz uniform si frumos. Cu ajutorul lui vei reusi sa perfectezi bronzul acolo unde razele soarelui nu au reusit sa ajunga. Se aplica pe pielea umeda, masind 1-2 minute, iar apoi se indeparteaza cu un prosop.



L'Oreal Glam Bronze - Un gel autobronzant pentru fata si corp, usor de aplicat si fara a lasa urme pe haine.



Max Factor High Definition Lipliner and Lipstick Brush - Un creion contur de buze de la Max Factor care defineste si modeleaza buzele. Nu se amesteca cu rujul, iar datorita periutei profesionale pe care o detine, se poate folosi si la rujuri lichide.

Culori disponibile: - 125 cognac

- 129 nude

- 113 couture plum

- 103 purple

- 109 mauve absolute

Creion de buze L'Oreal Colour Rich - Un creion ce-ti asigura un look natural, culoarea mentinindu-se timp indelungat si asigurind un finisaj de catifea.

Culori disponibile: - 751 eternal mauve

- 721 forever rose

- 761 vintage nude



L'Oreal Glosslines - Un creion creat special pentru un machiaj ce confera stralucire pleoapei. Un produs testat oftalmologic.

Culori disponibile: - cocoa glow

- fawn flesh

- limelight shine

L'Oreal Infallible Eyeliner - Bucurati-va de cei mai frumosi ochii, conturati cu noul creion Infallible, rezistent pe pleoape pina la 16 ore. Un creion usor de utilizat, precum si usor de aplicat printr-o simpla glisare.

Culori disponibile: - 541 green forest



Creion de ochi Max Factor - Un creion contur de ochii ce se aplica extrem de usor datorita minei extrem de delicate si usor retractabila, un creion ce aluneca usor pe pleoape lasind in urma o culoare bine definita.

Culori disponibile: - 160 gilt complex

- 130 jean jacket

- 110 fresh coffe

- 120 smoke alarm

- 140 green & bare it

- 150 dollar signs

- 170 shining armor

Toate produsele sint noi, importate si fabricate in SUA.

Preturile pot diferi in functie de produs.

Pentru detalii si poze asupra culorilor, precum si asupra preturilor, nu ezitati sa ma contactati.


sus
Din Gura in Gura